Loading...
LICHTJES PHOTOSHOOT2024-08-20T16:15:00+00:00

Lichtjes Photoshoot

Breng jij als coach of trainer verlichting bij jouw cliënten? En hoe laat je dit in je content zien?

Bij coaches en trainers draait alles om begeleiding, ondersteuning en het verlichten van de weg voor anderen. Een coach gebruikt woorden, acties en inzichten om de weg te verlichten voor hun cliënten.

En dan bedoel ik verlichten in de zin van, een nieuw pad in iemands leven verlichten maar ook fysieke verlichting aan iemand geven.

Maar hoe laat je deze niet zichtbare elementen in je content en website zien?

Een “Lichtjes” photoshoot gaat niet alleen over het vastleggen van beelden, maar ook over het symboliseren van begeleiding en ondersteuning. Het draait om het vinden van de juiste balans tussen licht en donker, net zoals een coach de balans vindt tussen uitdagingen en groei voor hun cliënten.

“Laat jouw licht de weg van een ander verlichten naar groei en transformatie.”

Kies voor Authenticiteit
Ik hou van plezier, eenvoud en helderheid. Daarom heb ik gekozen voor alleen nog het aanbieden van mijn meest favoriete fotoshoot. De shoot waar ikzelf echt heel blij van word wanneer ik deze mag maken.

Een shoot met een prachtig symbolisch thema wat op allerlei manieren in beeld gebracht kan worden. I love it!

Voor mij staat kwaliteit op een voetstuk boven kwantiteit, aangezien ik geloof dat een verzameling van de meest adembenemende beelden, voortkomend uit een enkele shoot, een eindeloze en tijdloze impact kan hebben.

Deze shoot omvat meer dan alleen het maken van de beelden, want een liefdevolle voorbereiding en afwikkeling zal voor ons beiden een onbezorgd en plezierig gevoel opleveren:
– Een Brainstormgesprek waarbij ik jou leer kennen en we samen de shoot uitdenken en plannen.
– App-contact om onze hersenspinsels te kunnen delen zodat de shoot tot in de puntjes gefinetuned is.
– Verschillende soorten lichtjes heb ik voor jou tot mijn beschikking.
– In overleg kiezen we een prachtige natuurlocatie die helemaal bij jou past.
– Inclusief visagie door mijn vaste visagiste voorafgaand aan de shoot (bij <20 km van Voerendaal of Maastricht).
– Kies voor verschillende outfits.
– Je krijgt van mij kledingadvies maar wil je professioneel stylingadvies en/of kledinglevering dan is dat via mijn vaste styliste mogelijk tegen een extra vergoeding.
– Ik neem de tijd om jou op je best vast te leggen. De shoot vindt tegen de avond plaats wanneer de zon laag staat en het begint te schemeren. Meestal is tot 2 uur fotografie hierbij voldoende maar als we meer tijd nodig hebben dan pakken we die gewoon.
– Je ontvangt binnen een week een online galerij waar de foto’s in globale sfeer al bewerkt zijn en waarin je jouw favorieten aan kunt geven.
– Inclusief 17 Bewerkte digitale foto’s naar jouw keuze: De allermooiste sfeerbeelden worden voor jou tot in finesse bewerkt, geretoucheerd en digitaal naar jou doorgestuurd.
– Meerdere fotobestanden bijbestellen is mogelijk tegen een extra investering.
– De allermooiste beelden kunnen als vanzelf veelzijdig ingezet worden. Je krijgt per fotobestand een set van minimaal 3 verschillende social media content-opties, direct op het juiste formaat en aangepast aan jouw favoriete platforms. Je hebt daarmee in één klap minimaal 51 contentbestanden vanuit 17 foto’s.

Deze shoot biedt zachte krachtige beelden die de diepte van jouw innerlijk licht vastlegt.

1555 euro exclusief BTW

De investering is exclusief btw en onder voorbehoud.
Exclusief reistijd-, kilometer- (>20 km Voerendaal), parkeer- en eventuele locatievergoeding. Daarbuiten reken ik €0,44 per kilometer.

Ga naar de bovenkant