Loading...
EMANUELLE2024-02-12T18:08:22+00:00

MIJN MISSIE EN VISIE

Bij mij gaat fotograferen om het uiten van de kracht van intuïtieve vrouwelijke ondernemers en het versterken van hun invloed in de wereld.

Ik geloof in de immense kracht van de zachte vrouwelijke energie, die vaak onderschat wordt maar toch de ruggengraat vormt van vele succesvolle ondernemingen. Mijn missie is om deze kracht in beeld te brengen en om het te laten floreren.

Bij elke fotoshoot duik ik samen met de onderneemster haar bedrijf in waarbij ik haar persoonlijk maar ook haar bedrijf wil leren kennen. Ik wil in een korte tijd een oprechte verbinding met haar en haar bedrijf opbouwen zodat ik die verbinding het beeld in kan uitnodigen en de beelden gaan spreken.

Het is een uiting van haar zielsmissie, levenskracht en de unieke manier waarop zij een bijdrage levert aan de wereld. Ik wil beelden creëren die de zachte vrouwelijke kracht in al haar pracht en glorie belichten, beelden die resoneren en inspireren.

Mijn fotografie vangt de ziel van jouw onderneming op een diepere laag en op schilderachtige wijze.

PERSOONLIJK

Als afgestudeerd fotografe aan de Kunstacademie met 18 jaar ervaring als professioneel fotograaf, waarvan ruim 13 jaar in bruids-, gezins- en kinderfotografie, heb ik een diepgaande kennis van sociale fotografie ontwikkeld. Tijdens deze periode heb ik geleerd hoe ik in een rap tempo een sterke verbinding met mensen kan creëren.

Vrouwelijkheid, creativiteit en een grenzeloze nieuwsgierigheid komen samen in mijn fotografie. Ik ben iemand die het onbekende opzoekt en daar grote investeringen in heeft gedaan en nog steeds doet. Ik ben bereid me oncomfortabel te voelen in ruil voor groei. Ik geloof dat er altijd een keuze is en ik krabbel altijd weer op, zonder uitzondering. Voor mij bestaat er geen ‘nee’ als het aankomt op het najagen van mijn passies en het ontdekken van nieuwe horizonten.

Ik denk out-of-the-box, en het liefst is er helemaal geen box. Ik daag de status quo uit en geloof dat ware groei pas begint wanneer we buiten onze comfortzone stappen. Ik zoek naar de grenzen tot waar jouw onderneming en persoonlijkheid reiken. En waar de grens in zicht komt, daar wil ik foto’s van je maken, want daar ben jij uniek en anders dan alle anderen om je heen. Ook als dat betekent dat we over landsgrenzen gaan om te fotograferen, want ik hou van avontuur en ik hou ervan als mensen voor authentieke groei durven kiezen.

Ongerepte overweldigende natuur, zoals de uitgestrekte Schotse Hooglanden, de majestueuze Noorse Fjorden, en het schilderachtige Toscaanse landschap, staan hoog op mijn lijstje voor het maken van fotoshoots. Deze adembenemende locaties vormen het perfecte decor om de schoonheid en kracht van mijn klanten in alle zuiverheid vast te leggen.

Na jarenlang vooral in de mannelijke energie gefunctioneerd te hebben, zocht ik een balans en ben ik me gaan verdiepen in de zachte vrouwelijke energie. Ik ontdekte dat een balans tussen de mannelijke- en vrouwelijke energie enorm fijn is en wilde hier meer mee doen. De vrouwelijke energie voelt voor mij binnen onze maatschappij vaak als een ondergeschoven kindje en ik zou het zo fijn vinden als er meer ruimte voor intuïtieve zachtheid in onze omgeving komt. Dit is de reden dat ik me binnen mijn werk focus op de zachte kracht van de vrouw. Zodat deze meer ruimte en erkenning krijgt.

Met dit gegeven hou ik van moedige, intuïtieve vrouwelijke ondernemers die heel bewust kiezen voor bedrijfsmatige én persoonlijke groei. Vrouwen die avontuurlijk zijn en die met een speelse en nieuwsgierige blik de wereld willen ontdekken. Vrouwen die houden van de natuur en het belangrijk vinden een bijdrage hieraan te leveren. Ik hou van vrouwen die een stap verder durven te gaan en durven te kiezen voor het onbekende. Vrouwen met lef en vertrouwen in hun bedrijf én hun leven. Vrouwen die vooral met heel veel liefde de Aarde ook omarmen.

Samen kunnen we de kracht en schoonheid ontdekken die in jou en je onderneming schuilt. Want alles is er al, je hoeft het alleen maar te zien! Laten we grenzen verleggen en jouw kern en heilig vuur aanboren, zodat je nog sterker, herkenbaarder en zichtbaarder naar buiten kunt treden.

Wees moedig in je authenticiteit, schitter met vastberadenheid, en laten we samen die ‘box’ doorbreken, want in mijn wereld opent mijn camera de poort naar een boost van jouw merk.

“Emanuelle had me al gauw rustig. Ze gaf duidelijk aan wat ik moest doen en er ontstond al snel een gemoedelijke sfeer waarbij we ook echt gelachen hebben. Ik voelde meteen een klik en dan is de spanning heel snel ervan af.
Het resultaat is prachtig! Ik heb weinig foto’s van mezelf. Als ik kan vluchten doe ik dat meestal. Maar naar deze foto’s kan ik met heel veel trots terugkijken! Ik voel me voor het eerst echt mooi.”
Patricia Vluggen, BSO Ziejezo

Fotografe Emanuelle

Maak kennis met de visuele expertise van Emanuelle. Klanten voelen zich snel op hun gemak in haar aanwezigheid, wat een belangrijk element is bij het creëren van ontspannen en succesvolle fotosessies.
Credits fotografie van Emanuelle: Tycho Photography
Make-up: Mia Styling & Visagie
Ga naar de bovenkant