Femke

Femke:
Femke:
“Een buitenshoot op de kortste dag van het jaar, toen de staart van storm Pia barre weersomstandigheden met zich mee bracht. Best uitdagende omstandigheden waar de doorsnee fotograaf zich misschien niet zo snel aan zou wagen. Emanuelle wel, en wat heeft het verbluffende mooie, unieke en authentieke beelden opgeleverd waar ik ontzettend trots op ben.

Het hele proces verliep prettig. Er was continu afstemming en van intake tot en met het kiezen van de foto’s voelde het als een fijne samenwerking. De beelden die hierdoor en door de professionele creativiteit/creatieve professionaliteit van Emanuelle zijn ontstaan, geven mijn onderneming een authentieke uitstraling.

De foto’s zijn fantastisch, ver beyond wat ik had bedacht of gehoopt. Het kiezen was een proces op zich. De galerij was overzichtelijk en als het meer foto’s waren geweest had ik waarschijnlijk nog meer moeite gehad met kiezen. De sfeerbewerking is perfect passend bij de shoot en bij mij. Toen ik later eventueel voor een alternatieve bewerking kon kiezen, was ik nóg blijer met het oorspronkelijke resultaat.

Emanuelle staat voor natuurlijke schoonheid en weet die te vangen en in beelden weer te geven.

Many many thanks voor deze fantastische ervaring en dito resultaten. Liefs”