Eveline van der Veen – Business en Life Healing

Eveline:
Eveline:
“Ik heb een fotoshoot gehad met Emanuelle en ik vond de samenwerking heel fijn. De verdieping in mij en mijn bedrijf en de vooraf afstemming en vragenlijst waren echt een toevoeging. De shoot was fijn, we zochten mooie verschillende plekken waarin ik me heb laten leiden door Emanuelle, zij is immers de deskundige op dit gebied. Ik vertrouw haar en haar kunde. De foto’s zijn super mooi geworden, zéker een meerwaarde voor m’n bedrijf. Het ontvangen van de foto’s ging ook heel snel, dat is altijd leuk, want je verheugt je op het resultaat. Ze zijn prachtig geworden. Het aantal foto’s waaruit ik kon kiezen was zeker genoeg! De kwaliteit van de foto’s zijn goed.
Ja een shoot is zeker voor herhaling vatbaar, we hebben zelfs al een vervolg gepland voor fotografie van een retreat. Voor mij persoonlijk zou ik circa 1 maal per jaar een fotosessie willen doen.”
Emanuelle:
Emanuelle:
“Eveline is een bijzondere gids voor zakenvrouwen, die de brug slaat tussen de rationele zakenwereld en de intuïtieve sfeer. Haar benadering van het runnen van een bedrijf vanuit intuïtie staat centraal in haar werk. Voor de fotoshoot kozen we bewust voor een weids uitzicht, in harmonie met het universum. Ze wilde stralen in haar ‘golden energy’, en het stoppelveld van stro met zijn gouden tinten bleek de perfecte match, een visuele weergave van de unieke verbinding die ze creëert tussen het zakelijke en het intuïtieve, met het universum als haar bondgenoot.”