Patricia Vluggen – BSO Ziejezo

Patricia:
Patricia:
“De foto’s zijn mijns inziens zeker een meerwaarde voor een onderneming. Het zijn hele sprekende mooie foto’s die uitbeelden wat je graag wil.

Emanuelle was heel betrokken. We hebben via beeldbellen voor het eerst kennis gemaakt en besproken wat ik graag wilde. Emanuelle gaf ook aan wat zij graag van mij verwachtte. Al met al een fijn gesprek waar je toch al kennis met elkaar kunt maken. Voor mij was alles heel spannend en ik kon me hierdoor wel al een beetje voorbereiden. De momenten voorafgaand aan de shoot vond ik het meest spannend. Zoals je wel eens zegt: “Ik plak niet zo goed op foto’s.” “Hoe moet ik kijken en gaan staan etc.?” Met dat gevoel ging ik de fotoshoot in.

Emanuelle had me al gauw rustig. Ze gaf duidelijk aan wat ik moest doen en er ontstond al snel een gemoedelijke sfeer waarbij we ook echt gelachen hebben. Ik voelde meteen een klik en dan is de spanning heel snel ervan af. De duur van de fotoshoot voelde voor mij precies goed. We hebben alles gefotografeerd wat we vooraf besproken hadden.

Het resultaat is prachtig! Ik heb weinig foto’s van mezelf. Als ik kan vluchten doe ik dat meestal. Maar naar deze foto’s kan ik met heel veel trots terugkijken! Ik voel me voor het eerst echt mooi.

Het aantal geleverde foto’s is precies goed. Het levert altijd alsnog keuzestress op.

De bewerking van de foto’s is ook erg mooi en ik ben nog altijd blij met de zwart-wit-silhouetfoto. Ik zou hier nooit opgekomen zijn, maar zo’n bijzondere foto. Ik zou Emanuelle zeker aanraden aan alle powervrouwen want ze heeft voor mij bewezen goed te zijn in wat ze doet.”

Emanuelle:
Emanuelle:
“Patricia, de trotse eigenaresse van een Buitenschoolse Opvang (BSO), ademt speelsheid en kleur in alles wat ze doet. Voor haar fotoshoot wilde ik die sprankelende energie vastleggen, met een vleugje magie en sprookjesachtige charme. De kleurrijke setting en de toevoeging van dat vleugje magie weerspiegelen niet alleen haar levendige persoonlijkheid, maar ook de betoverende wereld die ze creëert voor de kinderen die haar BSO bezoeken. Het resultaat is een beeld dat haar passie voor het koesteren van de verbeelding van jonge geesten perfect weergeeft.”