Saskia Vullers –
Leaf Ritueelbegeleiding

Saskia:
Saskia:
“Ik ben erg blij met de mooie en professionele uitstraling van de foto’s die Emanuelle van mij heeft gemaakt. Een fotoshoot is altijd spannend. Net zoals zo veel mensen ben ik zelf het meest kritisch over mijn foto’s en moeten ze wel héél bijzonder zijn voordat ik tevreden ben. Maar dat is ruimschoots gelukt. Ik wilde dat mijn foto’s krachtige zachtheid zouden uitstralen, en dat doen ze. Ik straal op de foto’s en ik zie mezelf trots zijn op mijn bedrijf en op mezelf.

Door Emanuelle voelde ik me snel op mijn gemak. Ik kreeg goede aanwijzingen (schouders laag 😊) en met humor werden de foto’s gemaakt. Ik had ruim voldoende keuze uit mooie en gevarieerde foto’s. Ik ben erg tevreden en vind de shoot zeker voor herhaling vatbaar.”

Emanuelle:
Emanuelle:
“Bij Saskia past een fotoshoot in de natuur. Saskia is een toegewijd ritueel begeleider en begrijpt als geen ander de betekenis van rituelen en de daarmee samengaande verbondenheid met de natuur. Voor haar is een fotoreeks te midden van bomen, met het warme zonlicht dat door de bladeren schijnt, de perfecte uitdrukking van de kracht van de natuurlijke wereld in deze ceremonies. De keuze voor een dergelijke betoverende setting onderstreept de diepte van de rituelen die zij begeleidt, waarbij de natuur als een bron van rust, genezing en betekenis dient.