Wat leuk dat je van je hobby je werk gemaakt hebt…

Ik krijg vaak te horen hoe bewonderenswaardig het is dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt, maar ik wil een klein geheim met jullie delen – voor mij is fotografie nooit slechts een hobby geweest.

Op mijn veertiende besloot ik mijn passie voor kunst te volgen en mijn weg te vinden naar de kunstacademie. En die weg heb ik vanaf dat moment zonder twijfel bewandeld.

Het was daar, te midden van de creatieve energie en de betoverende flow van de fotografie, dat ik bewust koos om dit niet alleen als een passie te omarmen, maar als mijn toekomstig beroep.

In tegenstelling tot wat vaak wordt aangenomen, is mijn carrière in de fotografie gestart met een weloverwogen besluit, niet vanuit een louter hobbyistisch oogpunt.

Het is mijn bewuste keuze geweest om de kunst en ambacht van fotografie te omarmen als een roeping, een pad dat ik met vastberadenheid en liefde bewandel.

Fotografie is voor mij niet slechts een beroep; het is een krachtig middel om mezelf uit te drukken, een taal die ik spreek om verbinding te maken met de wereld om me heen.

Het voelt als een poort naar diepe verbinding met de energie van anderen en een deur naar vrijheid en ontplooiing van mijn ziel.

Vrouwen in hun kracht plaatsen kan op veel manieren. Mijn manier is middels diepe verbinding en beeld.

Dit is mijn weg om werkelijk iets bij te dragen aan de wereld en mijn eigen pad van zelfontplooiing te bewandelen.