In de eerste plaats vind ik het fijn om met krachtige vrouwen te werken die weten wat ze willen en die kiezen voor een duidelijke bijdrage aan deze wereld, ik omring me graag met gelijkgestemden.

Ten tweede heb ik zelf jarenlang veel in de mannelijke energie gezeten. Ik stond op standje overleven, ik kickbokste 3x per week in een mannengroep, ik zocht adrenalinekicks op tijdens mountainbiken en mijn hoofd stond op standje: go go go.
Heel handig op bepaalde momenten en heerlijk om zo afgetraind te zijn maar 24/7 in overdrive staan kan ik niemand aanraden.

Het moest dus anders…

Ik ben gaan kiezen en gaan oefenen om kracht te putten uit mijn vrouwelijke energie. En nog steeds oefen ik daar dagelijks mee want mijn ego schiet regelmatig heel graag terug naar de go go go-modus op niet altijd de juiste momenten. Hoe meer ik oefen, hoe beter dit lukt en man wat is dit een fijne energie. Wat doet dit goed voor je lichaam en geest.

Vanuit standje overleving had ik mijn fotografie na 13 jaar op een lager pitje gezet, er was weinig plek voor creativiteit. Maar toen ik eenmaal koos om gas terug te nemen en vanuit een andere mindset te gaan leven, begon alles weer te stromen.

De juiste mensen kwamen op mijn pad, ik koos voor coaching en zelfontwikkeling. Ik investeerde veel tijd en geld hierin en voelde me met de dag krachtiger en energieker worden op een manier die ik al heel lang niet gevoeld had.

En met die fijne kracht en energie wilde ik iets doen….want die mannelijke energie zit overal en hoeveel mensen staan in die overdrive tegenwoordig? De zachte krachtige vrouwelijke energie is een zoveel fijnere vibe. Ook mannen zouden wat mij betreft deze energie veel meer mogen omarmen.

Terug naar de fotografie en waarom ik dan voor vrouwelijke ondernemers kies:

Bij mij gaat het niet alleen om het maken van foto’s; het gaat om het vieren van de kracht van vrouwelijke ondernemers en het versterken van hun invloed in de maatschappij.

Ik geloof in de immense kracht van de zachte vrouwelijke energie, die vaak onderschat wordt maar toch de ruggengraat vormt van vele succesvolle ondernemingen. Mijn missie is om deze kracht in beeld te brengen en om het te laten floreren.

Bij mij gaat elke fotoshoot verder dan het vastleggen van een moment. Ik duik samen met de onderneemster haar bedrijf in waarbij ik haar persoonlijk maar ook haar bedrijf wil leren kennen. Ik wil in een korte tijd een oprechte verbinding met haar en haar bedrijf opbouwen zodat ik die verbinding het beeld in kan trekken en de beelden gaan spreken.

Het is een viering van haar visie, levenskracht en de unieke manier waarop zij de wereld verandert. Ik wil beelden creëren die de zachte vrouwelijke kracht in al haar pracht en glorie belichten, beelden die resoneren en inspireren.